resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 955
    türkiye cumhuriyeti devleti'nin çok sevgili halkı sabırsızlıkla bir şey olsa da ikiye bölünelim diye beklerken imdadına yetişmiş 2 temmuz avusturya türkiye maçının kahramanı milli stoper.

    siyaset, din, sağlık, spor konunun hiçbir önemi yok. türklerin önüne kıpkırmızı bir şey koyup bu kırmızıdır de, yarısı hayır değil der. çeyrek finale çıkmışız hala kavga edecek, tartışacak bir şey aranıyor. uzaktan bakınca herkesin hassasiyetleri anlaşılabiliyor aslında ama görmek isteyene. bozkurt işaretine itirazların çoğunluğu siyaseten, türk olmaktan rahatsız olunduğundan değil. diğer taraf ise bunun siyasetle bağlantılı olmadığını söylüyor. aslında aynı tarafta herkes baktığınızda yanlış anlaşılan şeyler var belli ki. türklük yarıştırmak yerine biraz sağduyuya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum, anlamak ve anlatmak lazım.

    uefa'nın bu olaya müdahil olması ise kabul edilemez. saçma sapan örnekler ile faşist hareket diye işin içinden sıyrılamazlar. daha yeni ülkemizde de gündem olan çetnik selamına ses etmeyen uefa'nın ceza olmasa dahi merih'e soruşturma açması rezalettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın