resim
Merih Demiral
Takım:Al-Ahli
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 936
    (bkz: 2 temmuz 2024 avusturya türkiye maçı)
    bahsi geçen maçta yaptığı hareketi dünyanın hiçbir yerinde yapılmasında hiçbir sakınca olmayan bir harekettir. ülkemizde bir siyasi partinin daha çok kullanması hareketin anlamını ortadan kaldırıp başka bir anlam yüklemez. kaldı ki bu hareket diğer türki devletlerde de kullanılır. ne yani şimdi onlar da mı milliyetçi hareket partisi üyesi? klasik avrupalı aymazlığı o kadar.
    benim dikkati çekmek istediğim nokta çok başka bir yer. merih bunu daha önce de asker selamı ile de yaşadı. bize anlatmak istediği kadarıyla milliyetçi duyguları kabarık bir kişi galiba... e sormazlar mı adama? kendisi de top koşturduğu suudi arabistanda oynanması düşünülen ama iptal edilen süper kupa maçında aklı nerdeymiş? tek bir paylaşım yapmış mı? yapabilmiş mi? yoksa maçası yememiş mi? çok sevdiğin bayrağını, atatürkün resmini araplar stadlarına sokmazken neredeydin arkadaş?
    seneler evvel de cumhurbaşkanı, başbakan gördükleri zaman "bizi de askere alın bışbıkınımmm" diyen futbolcular vardı 1 tanesi askerlik yapmış mı acaba?
    bahsi geçen maçta çok iyi oynadı. maçın adamıydı gerçekten. aynen böyle devam etsin görevini yapsın yeter. 3 bin yıldır var olan, dünya varoldukça da olmaya devam edecek türk ırkının kendisinin temsiline ihtiyacı yok...
    ek: ayrıca aklıma geldiği için ekleme yapmak istedim. merihin yaptığı hareketin hiçbir etnik kökene veya ırka düşmanlığı da yoktur. türkün simgesi bozkurttur onu temsil eder o kadar. avrupalılar, yahudiler, hristiyanlar kendi milliyetçilikleri ile yaptıkları soykırımların hesabını verip tarihleriyle yüzleşsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın