resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 623
    futboldan ne kadar anlıyor bilemem ancak futbolcudan anlamayan milli takım hocası.

    euro 2024'de barış alper'i 2,5 maç en uçta oynatan, merih yerine samet'i, kerem aktürkoğlu yerine kenan yıldız'ı seçen teknik direktör göz göre yanlış tercihler yapmaktadır. hiç futbolu ondan iyi mi bileceksin demeye de gerek yok. zaten bu tercihler yanlış olduğu için dönmek zorunda kaldı.

    ilk hatasından döndü barış 26 haziran 2024 çekya türkiye maçında 2. yarıda kanada geçti. zaten geçer geçmez 7-8 dakika sonra sağ kanattan gol attırdı.

    2 temmuz 2024 avusturya türkiye maçında samet cezalı olunca 2. hatasından mecburen dönerek merih ile başladı. yoksa yine bugün yine samet 11 oynar ve muhtemelen elenirdik. neyse ki merih iyi oyununun üstüne 2 gol attı da formayı perçinledi. umarım bu saatten sonra sametle başlamak gibi bir çılgınlık yapmaz.

    üçüncü yanlışı da kerem yerine kenanla başlaması. turnuvanın kalanında bu tercihini de düzeltmesi gerekiyor. nasıl izliyor maçları bilmiyorum ama iki futbolcunun verimliliği arasından dağlar kadar fark var.

    a milli futbol takımının başında gördüğüm en ballı teknik adam. 2002 yılındaki şenol güneş, 2008 yılındaki fatih terim'in şansını bile solladı. a milli takımımız montella sayesinde değil montella'ya rağmen çeyrek finale kalmıştır. muhtemelen kariyerinde görüp görebileceği en şaşalı günleri yaşamaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın