resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 836
    bats'ın gelişi ile orta sahaya yeni gelecek oyuncu profillerinin de değişeceğini ya da değişmesi gerektiğini düşünüyorum.

    bats ile birlikte ilk 11 seviyesinde 1 adet 6-8, 1 adet de 8-10 kadromuza cuk oturacaktır. zira bats icardi ile çift forvet oynayabilir, bu durumda orta ikilinin defansif olarak daha güçlü olması gerekir. burada defansif gücü daha yüksek bir 6 ile bats icardi müthiş bir performans sergileyebilir.

    8-10 yani ofansı güçlü bir orta saha ise özellikle anadolu deplasmanlarında torr- ofansı güçlü 8 - mertens ile hem güçlü, hem de hücumda etkili bir orta saha dizayn edilebilir.

    şampiyonlar liginde ise; torr-defansı güçlü orta saha-ofansı güçlü orta saha ile hem 4-2-3-1'in devamlılığı sağlanır hem de sert maçlara güçlü bir orta saha ile çıkmamıza yardımcı olur.

    sonuç olarak bats ile birlikte özellikle çok sevsem ve istesem de antoine griezmann gibi safkan bir hücumcudan vazgeçmemiz daha analitik görünüyor. yine torr'un yanına bats-icardi ikilisini taşıyabilecek, orta sahaya sertlik katacak upgrade edilmiş bir kaan ayhan çok daha uygun olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın