• 140
    transferden sorumlu sportif aş yöneticilerinden birisi.

    şimdi burada kendisi özelinde iki sorun var.

    1. dijital medyada bir kanala çıkılması anlaşılabilir, malum artık dijital basın ön planda. programa çıktığı kişilerin birisi zaten beşiktaşlı, diğeri de galatasaraylı. bu da bir yere kadar tamam. lakin programa çıktığın adam " ben ibrahim beyden aldım haberi, rakamları. 2.5 milyon euro+ %50" diyorsa ya adam yalan söylüyor, ya da sen.

    2. neticede burada birisi yalan söylüyor. sen de sportif aş yöneticisi olarak "hatırladığım kadarıyla" ilk röportajını bunlara verdin. haluk yüreklinin yalan söylediğini düşünürsek, "senin ağzınla alenen yalan haber yapan" birisi. o zaman bu programa galatasarayın/sportif aş'nin yaptırımı ne olacak? ya da ikinci ihtimal haluk yürekli doğruyu söylüyor. o zaman rotasyonda düşündüğünüz bir alt yapı oyuncusunu hangi akla hizmet 2.5 milyon euroya bir yerlere pay etmeye kalkıyorsunuz? geçen sene uefa listesine alt yapı oyuncusu yazamadığımız için kadroyu eksik kaydettirdik.

    özetle, ya futboldan anlamıyorsunuz (haluk yüreklinin ifadesi doğruysa) ya da yalan beyan sunan birisine gereken tepkiyi sunamıyorsunuz (haluk yürekli yalan söylüyorsa).
App Store'dan indirin Google Play'den alın