• 13
    transfermarkt'ta şimdiye kadar gönderdikleri en pahalı futbolcuları inceledim. championship'e güney afrikalı lyle foster'ı 11.5 milyon euroya göndermişler. ona en yakın transfer geliri ise 1.80 milyon euro ile brugge takımına gönderdikleri nabil dirar olmuş.

    özetle, bu kulüp belçika ligi etiketiyle yüksek bonservis bedelleriyle oyuncu satacak bir hüviyette değil. rakamlar da bunu doğruluyor. anderlecht, genk, brugge gibi kulüpler bunu yapabiliyor. ligimizde sıçrama yapan yerli bir futbolcu için minimum bonservis bedelinin 10-15 milyon euro olduğu konuşulurken, bu kulüp emin'i kaç paraya satacak ki tatminkar bir bonservis geliri elde edeceğiz? 10-15 milyon euronun kasamıza girmesi için emin'i 20 milyon euroya satmaları gerekiyor ki bu da mümkün görünmüyor.

    itidalli ve soğukkanlı değerlendirmek istiyorum ama maalesef emek verip yetiştirdiğimiz gelecek vaat eden oyuncudan büyük bir kazık yemişiz gibi duruyor.

    umarım geçen sene milot rachica beşiktaş'a gitti diye yangın çıkarıp sözlükte bu adamları şampiyon ilan edenler, erden timur'a demediğini bırakmayanlar futboldan anlamayan adamlarca yönetildiğimizi görünce biraz olsun utanıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın