resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1641
    bildiğim kadarıyla düzenli oynama garantisi verilmediği için bizden ayrılmak isteyen altyapı çıkışlı stoperimiz. ben de olsam belçika’da 1 sene yaşadıktan sonra eğer oynadığım takım beni tekrar istiyorsa belçika’ya giderim, ne işim var istanbul’da? bu şehir hatta bu ülke yaşanabilir olmaktan çıkalı çok uzun yıllar oldu. emin’e yılda 500k tl vereceğiz ve her ay düzenli olarak en az %70 enflasyonun yaşandığı bir ülkede ‘hadi oğlum yaşarsın sen bu paraya’ diyeceğiz. eşyanın tabiatına aykırı bir kere.

    herkes ‘bu paraya satılır mı’ ‘satan vatan hainidir’ falan diyor da tff’nin sitesinde gözükene göre sözleşmesinin bitmesine de 1 sene kalmış. e bu adam burada gelişimine devam etmek için oynama garantisi de istiyor ki çok doğal. peki biz bu imkanı kendisine sunacak mıyız? hiç sanmıyorum. he ben her türlü abdülkerim’le yolları ayırır emin’le yola devam ederim zira hem potansiyel tavanı çok yüksek hem de şampiyonlar ligi listesini yaparken altyapı çıkışlı oyuncular çok çok önemli oluyor ama okan buruk bu takımı 2 yıldır şampiyon yaptı, kararına saygı duymak gerekir.

    bu arada sonraki satıştan %50 pay bence çok güzel iş. çok basit bir hesapla, westerlo 2 sene sonra 20’ye satsa kasamıza 10 milyon euro girecek. bugün karalar bağlansa da yarın getirisi çok farklı olabilecek bir anlaşmaya benziyor, özellikle sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış bir futbolcu için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın