resim
Emin Bayram
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1615
    güzel bir anlaşmayla elimizden çıkartacağımız altyapı ürünümüz, galatasaray seviyesinde as stoper olacak kadar iyi değil ama para kazandırarak gidiyor. en son semih kaya için böyle anlaşma yapmıştık çok şaşırmıştım. emin'in yaşı genç tabi ama edeceği para en fazla bu kadardır. kendi de gitmek istemiş 4. stoper olarak kalmak istemediği için, yolu açık olsun inşallah daha iyi yerlere gider de %50 paydan yararlanırız.

    bu sene öyle çok iyi performans sergilemedi, ben 15 maç kadar izledim kendisini ve durmadan bizde yaptığı hataları yapıyordu, bizde yaptığı hatalardan ders çıkarmış gibi gözükmüyordu, çok uzun top deniyordu başarısız, topla çıkarken çok top kaptırıyordu, bunları minimize ederse daha iyi bir stoper olabilir. sakatlandıktan sonra yerine oynayan ravil tagir de emin'in verdiği performansa benzer bir performans verdi. ligin seviyesi iyi olmadığı için fark yaratmış gibi gözükmüş olabilir ama aslında öyle bir şey yoktu. her altyapı ürününden keşke böyle 2.5 + %50 kazanabilsek, kendimizi kurtarırız böyle.

    milli takıma neden alınmadı gibi söylemler çok popülist bir kere, emin'den iyi stoperler var serdar saatçı, ahmetcan kaplan, yasin özcan(beğenmiyorum ama emin'den iyi), taha altıkardeş gibi, hatta ümit milli takımda yerine ravil tercih ediliyor ki ravil de westerlo oyuncusuydu ve emin sakatlanınca oynadı. doğucan haspolat bile 1-2 maç çok ekstra performans sergiledi ki ligin seviyesini gösteriyor aslında bu. neden emin bu kadar abartıldı anlamıyorum, çok iyi performans vermedi, 2-3 video izleyip oyuncunu abartma işini bıraksak mı artık? fiziğinin üstüne koyamadı, hızlanamadı, çok hata yapıyor. böyle bir adamın yarısından 2.5 kazanmak müthiş bir şey.

    edit: 4 diyorlar, 4 milyona yarısını satmak mucize gibi bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın