• 2892
    kulübümüzün, galatasaray'ın ağırlığı ile örtüşen bir iletişim stratejisi benimsemediğini düşündüğüm resmi hesabı. muhakkak ki bunda, bu bilinçte olmayan kimi idarecilerin payı da mevcuttur.

    batshuayi transferi özelinde görünen fakat aslında genel bir yaklaşımı temsil eden görüşümü belirtmek istiyorum. taraftar kitlemizin beklentilerine ve biraz eğlenme arzularına saygı duyuyor olsam da ben galatasaray'ın her daim klas ve ağırlığı olan bir iletişim stratejisi ile temsil edilmesini bekliyorum. galatasaray, kendi seviyesinin altındaki bir kulübün ciddiye alınmaya değmeyecek bir yöneticisinin beyanatını kale almamalı. bilhassa gençlerin gönlüne hitap edecek birtakım göndermeler yapmak uğruna, bizi biz yapan ve geri kalanlardan farklı kılan niteliklerden uzaklaşmamalı.

    biz, biz olduğumuz için onların odağındayız. biz olduğumuz için kendi yolumuza bakmalı, muhatabımız olabilme arzularına olanak tanımamalıyız. dengimiz olmayanlara dikkatimize değiyorlarmışçasına muamele ederek dengimiz oldukları kanısına varmalarına olanak sunmamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın