resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3924
    eldeki oyuncu neden bu kadar değersizleşir, değersizleştirilir anlamıyorum. bugün crystal palace'da son bir senede 2 gol 3 asist yapıp yalnızca çok az sayıda maça çıkabilmiş bir zaha bizim takıma yazılmış olsaydı taraftar uçup kaçardı heyecandan. bu hype portekiz liginin vasat üstü oyuncularına bile yapılıyor bu ligde. anlaması güç. ingiltere dışına alışması zor bir oyuncu olacaktı bu belliydi, buna rağmen kendisine göre bile çok aşağı seviyede kalmayacak bir sezon geçirdi. kendisinden para kaybetmeyecek şekilde yolları ayıracaksak hocanın onayı ile buna saygı duyarım lakin ben zaha'yı bugün transfer edebiliyor olsak edelim derdim ve geçen sezon oynadığı futbol bana aksini düşündürecek kadar kötü falan değildi.

    maaş yükü ise bence tümüyle asparagas. abartıldığı kadar çok maaş alıyorsa dahi bu geçen sene çok değildi de, bir şekilde şampiyonlar ligi gruplarına da kalınıp, ardından bir sene daha şampiyon olduktan sonra mı çok geldi? zaha en kötü ihtimalde ocak ayına kadar bizimle kalmalı. barış da kerem de gitmese dahi kalmalı. sağda barış solda zaha süper lig'in çok üstünde bir seviye. kendisini hala beğenip güveniyorum. okan hoca üstüne düşerse zaha'yı yeniden parlatır.

    kariyeri boyunca ingiltere'nin dışına çıktığı ilk lig olan süper ligde'ki ilk sezonunda 160 dakikada 1 gol oranı tutturmuş tecrübeli, 305 premier lig maçına çıkmış kanat oyuncusu.

    https://youtube.com/...?si=pFXMlM1_j5O4h1mx
App Store'dan indirin Google Play'den alın