aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 218
    sports digitale kanalındayken kesitlerini vs. izliyordum en fazla oturup bir bölümü baştan sona hiç izlememiştim açıkçası. sports digitale yayın politikasını değiştirdikten sonra nice galatasaray kaptanları efsaneleri bir süre daha devam ettiler geldiler, gittiler. ilk olarak bu arkadaşlar tepki koydu ve olayı hatırlamıyorum ama galatasaray taraftarının tepkisini çeken bir olay olduğu gün ayrıldıklarını açıkladılar. sonrasında kendilerini sosyal medyada takip edip kanallarının kuruluş anından, ilk bölümlerinden itibaren izlemeye başladım. katıl abonesi olarak, canlı yayınlara denk gelebilirsem superchat üzerinden soru sorarak, galatasaray'lı ne kadar eş dost varsa kanalı atıp bak şu elemanlar çok iyi izle mutlaka vs diyerek elimden geldiğince destek de oluyorum.

    kerem övet'in yönetime sürekli ve sert muhalifliği ters gelebilir bazılarına ama amatör branşlar için çırpınması, gündeme getirmeye çalışması, ayrıca galatasaray tarihi ve değerleriyle ilgili programlar yapmasını seviyorum.

    hasan hüseyin alimoğlu'na ilk başlarda ısınmak zor gelebiliyor. ama oynanan veya oynanacak maçlar hakkında konuşurken dinlemek gayet zevkli kendisini. bunun sebebi yaptığı işe gerçekten çok saygı duyduğunu ve çok çalıştığını düşünüyorum. eski konulardan konuşurken ben hatırlamıyorum bilmiyorum diyor çocuk zaten, yaşına göre gayet olgun bir yapısı da var. nice 40-50-60 yaşındaki yorumcuları izlerken cıvıklıklarından cehaletlerinden ben utanıyorum, hha'da zaten böyle bir şey yaşamadım ama çok daha iyi yerlere geleceğine inancım tam.

    son olarak erinç bilican'a gelirsek ben bir spor yorumcusu olsaydım bu adam olurdum sanırım. taraftarın dilinden bu kadar anlayan, taraftarın kafaya taktığı şeyleri bu kadar kafaya takıp işin sonunda ne olur zarar görür müyüm başka takım taraftarı tepki gösterir işlerim tehlikeye girer mi, sponsor kaybeder miyim diye düşünmeden çat çat konuşan başka galatasaray yorumcusu varsa söyleyin onu da izleyelim. büyük bir olay olur en dobra en açık bu adam konuşur. atıyorum ali koç çıkar 3 saat konuşur arada küçük ama tat kaçıran böyle sinsi,pislik ufak bir laf eder. medyada tek bir allah'ın kulu bununla ilgili konuşmaz sabahtan akşama içim içimi yer sinir olurum. sonra bi bakarım erinç çıkmış sayın ali koç şöyle şöyle demiş ama şunu şunu nasıl yapacağız o zaman diye lafı gediğine koyuyor. mizah anlayışı yine tam benim kafada. 90'lar çocukları olarak hatırladığımız güldüğümüz olaylar, filmler, internet efsaneleri vs. aynı. hüseyin kıyıcı ile yaptıkları bu ne biçim hikaye böyle programını da tavsiye ederim izlemeyen varsa.

    bu arkadaşların hiç birini özel hayatımda tanımam. gündemde görünce girdim baktım uzun uzun herkes negatif yorumlar yapmış, yorumları okuduklarını biliyorum düşünüyorum en azından. yazılı basın, görsel basın, dijital medya, sosyal medya dört bir taraf fenerbahçe ve koç güdümünde hayatına devam ederken bir çok fedakarlık yapıp, uğraşlar gösterip galatasaray için böyle güzel bir yapı kurdukları için teşekkür ederim kendilerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın