aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 216
    kerem övet sırf kongre eşrafından tanıdığı var diye programda. yorumları alp pehlivan'la yarışır, öylesine düz ve hiçbir şey katmıyor izleyene. hasan denen arkadaşın da ses tonu anlattığı şeylerin ciddiyetini alıp götürüyor. 1 dakikadan fazla dinleyemiyorum. zaten 24 yaşındaymış daha.

    özellikle 25 yaş altı galatasaraylı'ların hatırlamadığı, şahit olmadığı o kadar kritik süreçler var ki, bu arkadaşlar bunlara şahit olmadıkları için yaptıkları yorumların büyük kısmı da çöp oluyor. fener mağlubiyeti 30 yaş üstü kimseyi şaşırtmazken bunlar nasıl olur böyle bir şey kafasındaydı misal. ne şaşırıyorsun amk, daha önce 40 kere oldu bundan diyorsun, mel mel yüzüne bakıyor. işte bu profiller yorumcu olunca programların da bir çekiciliği kalmıyor.

    erinç çok şeyin farkında, konuşurken belli oluyor zaten. dili ikisine de "he yavrum" derken, gönlünden geçen cevabın sizin yapacağınız yorumu s2yim olduğu çok net. ege de misal erinç tayfasından. tansel ve çağsoy da yine kaşar galatasaraylı'lar. dinleyip izleyecekseniz bunları takip edin. bu adamların yorumları gördükleri şaşmaz. bilhassa 30 yaş üstü arkadaşlar zaten bunu görüyordur.

    24 yaşında adam galatasaray'ı yorumluyor. yaşına lafımız yok elbette ama, hamza hamzaoğlu dönemini bilmiyor ki bu. bunun yapacağı dursun özbek yorumundan ne olur mesela?
App Store'dan indirin Google Play'den alın