resim
Paul Joly
Takım:AJ Auxerre
Mevki:Sağ Bek
Yaş:24
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 14
    bomboş bir oyuncu, galatasaray seviyesi için bomboş. galatasaray'ın transferlerle uğraşan arkadaşlarının hangi kafalar yaşadığını merak ediyorum. bu adamın seviyesi türkiye liginde orta seviye takımlar falan o da tutunabilirse. carole de kendisi gibiydi bölgeler farklı olsa da ama seviyesinin neresi olduğunu çok iyi görüyoruz. böyle boş topçular peşinde koşmak için çıldırmış olmak gerekiyor. defansif olarak verimli değil, hücum konusunda iyi gibi gözükse de auxerre çok iyi bir hücum takımı olduğu için istatistikleri verimsiz, sert bir oyuncu değil faul yapmaya bile çekiniyor, bu ikili mücadele kazanma konusunda başarılı olmasına rağmen böyle, iyi yanları yok mu var güç gibi, orta kalitesi orta-iyi seviyede, ama galatasaray seviyesinde falan değil oyuncu. defans yapamıyor diye gömdüğümüz angelino ve köhn kendisinden 3 gömlek iyi defans yapıyordur. galatasaray'a gelirse sezonu 0 gol 1 asist falan bitirir, auxerre kaliteli bir hücum takımı, tam bir teknik direktör takımı çünkü her oyuncu ne yapacağını biliyor, biz karman çorman bir şeyler oynarken böyle oyuncular hücumda da katkı vermez.

    bize ne yapacağını bilen, defansif bir bek lazım koştuğumuz adamlara bak. para harcamak istemiyoruz diyebilirlerdi kimse bir şey demezdi 2-3 yatırım transferiyle devam ederdik ama wan-bissaka ismi falan çıktıktan sonra kendisinden 10 gömlek düşük seviyede, fransa 2. liginden paul joly gelirse millet çıldırır. boey ile falan karşılaştırmamak gerekiyor 24 yaşına kadar ligue 1'de iş yapamamış adamın bizde hiç işi olmaz.

    sağ ayaklı carole ihtiyacımız varsa hemen alınsın, galatasaray seviyesinde adam istiyorsanuz uzak durulsun. 2015-16 sezonu transferlerini yapan ekip yapıyor galiba bu sene transferleri, yine saçma sapan isimler atılıyor ortaya sonra kaliteli oyunculardan çıkıp vasatlar kadroya dolduruluyor. allah sabır versin hepimize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın