resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1709
    kendisinin idolü alex de souza. alex de souza geçmişte kaldı. günümüz futbolunda koşmayan, mücadele etmeyen futbolcuya ekmek yok. dün(ü: 26 haziran 2024 çekya türkiye maçı) herifler 10 kişi anamızı ağlattılar. çok mu yetenekliler di? zaten biraz daha yetenekli olsalar turu geçeceklerdi. gürcistan çok mu yetenekli? evet 1-2 tane bireysel olarak ön plana çıkan oyuncusu var ama takım olarak koşup, mücadele ediyorlar ve karşılığın alıyorlar: (bkz: 26 haziran 2024 gürcistan portekiz maçı)

    sen 19 yasındasın. elin belinde gezemesin. teknik ve oyun görüşü olarak diyeceğimiz yok ama oyunun defansız bölümünde yoksun güzel kardeşim.

    ayriyeten dün(ü: 26 haziran 2024 çekya türkiye maçı) maç 0-0'ken orta çizgide buluştuğu bir top vardı, ayağına geldiği gibi barış alper'i kaçırmayı düşünemedi veya düşünmedi. topla çok oynuyor. çok örnek aldığı alex o topu ayağına gelir gelmez defansın arasından barış alper'in önüne salardı.

    örnek alacak birini arıyorsa hagi'yi, sneijder'i örnek alsın.

    bu kesinlikle bir temenni değildir ancak bu çocuk olmayacak sanırım bu gidişle. evet çok erken ancak 19 yasında real madrid'e transfer olan bir adamdan daha fazlasını beklerim. daha fazla amatör ruh, daha fazla efor, daha fazla koşu. hele hele altıpasın üzerinde o topu gol yapmasını.

    bizim koca kafa'nın o yaşlardaki hali gözümün önüne geliyor. şimdi almaya kalksan 45-50 milyon, o da türk vatandaşı olduğu için. arda turan değil, ardao dos turantos olsa adı 50-60 milyon'dan açardık kapıyı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın