• 3755
    yıl 2008. yer isviçre. hangi maçtı tam hatırlamıyorum. avrupa şampiyonası. hırvatistan maçı sonrası olabilir. hali ile sokaklara döküldük, bayraklar, kornalar falan. benim elimde battal boy gs bayrağı var. bayrak demeye bin şahit. saman balyası örtersin kışın, yağmur işlemesin diye. o kadar devasa. sebebi elimde ne kadar bayrak varsa alıp sokağa döküldüm, bunu da alayım dedim. çünkü sol köşesinde kocaman bir türkiye bayrağı vardı. türkiye bayrağını kaptırınca elimde bu kaldı.

    konvoyda içkili olduğunu düşündüğüm bjk'li bir yavşak vardı. beni elimde devasa gs bayrağı ile görünce ağzından salyalar saçarak beşiktaaaaaş diye bağırarak küfür etmeye başladı. ben de ananı s**** galatasaray, yavşak diyerek, bayraktaki türk bayrağını işaret ettim ve kendisini kibar bir dille arabadan inmeye davet ettim. tabi götü yemediği için inmedi.

    çok aklı başında beşiktaşlı dostlarım var. hepsini çok seviyorum. keşke galatasaraylı olsalardı diyorum ancak bunların fanatiklikten gözü dönmüş, galatasaray kompleksinde ezilmiş olanları hiç çekilmiyor. fenerliler de ezik ama bunlara müzmin üçüncülük de eklenince çekilmez oluyorlar. yok efendim cenk tosun gol atmış da, bay sevinmemiş, gs lobisi, bık, bık, bık. yolaçaksın tüylerini yemin ediyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın