• 352
    alt komşumun sevinmesi ile doğru dürüst sevinemediğim galibiyeti getiren bir 2. gol içeren müsabaka. resmen içimde kaldı. onun haricinde çekler bizi 20 dakika boyunca 11 kişi, 70 dakika boyunca da 10 kişi dövdüler. çok gergindiler. rumen hakemi anası kart vermek için doğurmuş adeta, elinde kartla dünyaya gelmiş, doğumu geciktirdiği için ilk kartını da ebeye vermiş diyorlar.

    şaka bir yana tüm türk dünyası ve balkanları sevince boğan bir galibiyet oldu. hepimiz bir anda filistinde yaşanan ve lübnana sıçramak olan vahşeti unutuverdik. yani neymiş, futbol insanların afyonuymuş. elbette hayat devam ediyor. devletler müdahaele etmeyince, halk ne yapsın, sen de haklısın okur kardeşim. en azından bir dua et. bir an önce bu soykırım sona ersin.

    sportif pencereden baktığımızda:
    forvet konusuna bir çözüm bulmamız gerekir. cenk 90 dk. kaldıramaz. dolayısı ile avusturya maçını* mümkün olduğu kadar berabere götürüp, son 10-15 dk. yine cenk'ı oyuna almamız gerekiyor, ya da direkt semih ve barış ile başlayıp 4-4-2'ye döneceğiz, ikisi de rakip ceza sahasında güreşsinler.

    ayriyeten çekya'nın attığı gol nizamıydı. mert yine iyi oynarken bir anda bıraktı ve üzerine tüy dikti. bu seviyelerde bu hataları yapmamalıyız. umarım daha iyi konsantre olur bir sonraki maçta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın