resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1664
    kaliteli bir kumaşı olan futbolcu.

    şimdilik hepsi bu kadar. uzayın derinliklerine kadar şişirip gönderildiği kadar iyi bir futbolcu mu değil mi henüz kanıtlayamadı. her allah'ın günü arda şöyle arda böyle, arda inanılmaz bir pas, arda mükemmel bir çalım diye diye beklentimizi yükselttiler. madem öyle göstersin bu övgülerin meşru olduğunu ben de göreyim. pr çalışmasını kim yapıyor bilmiyorum ama en büyük zararı o ekip veriyor.

    messi gibi bir klasmana koymuşlar, azıcık laf edene bakın çok çok az laf edene küfür kıyamet. lan anladık tamam iyi bir sol ayağı var tamam. bundan fazlasını göremedim ben. yemin ediyorum bu çocukla ilgili en ufak bir sıkıntım yok. sadece neden bu kadar uçurulduğunu anlamadım. gürcistan'a saplarken aslanım benim diye ayakta alkışlayan biri olarak soruyorum sadece. övüldüğü kadar ne gördünüz? az veya orta şekerde övülmesine tamamım da abicim çocuğu messi, maradona, ronaldinho, ronaldo ayarına çekecek kadar niye övüyorsunuz.

    1992'den beri futbol izlerim. poborski, zola, romario, salas, owen, seedorf, nedved, zidane, henry, hagi, batistuta... yahu daha neler neler gördüm hepsini sayamam. anlamıyorum valla anlayamacığım da.

    azıcık övmeyini geçtim yarı tanrı gibi görmeyenin sikildiği ortamda diyeceğim şu ki sergen yalçın'ın sağ ayağı, emre belezoğlu'nun sol ayak baş parmağı kıvamında bile değil.

    yetti artık aq! ya kral çıplak desin birisi ya da sadece gelecek vaadeden, belirli yeteneklere sahip bir oyuncu diyip kabul edelim. kötü diyen yok ama messi ilan etmeye utanır insan. burası kalahari çölü değil. epey yetenekli oyuncumuz oldu bizim de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın