resim
Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva
Takım:Benfica
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:31
Boy:1.72
Uyruk:Portekiz
  • 220
    çok iyi bir futbolcu. bjk'ya gelmeden ya da gelişi kesinleşmeden önce çoğu yazar tarafından (ben de dahil) isteniyordu. şu an ise "araba da araba olsa bari! bu ne lan ford, boşa çiziyoruz. biz renaultcuyuz oğlum" şeklinde ne kadar gereksiz ya da maliyetli bir futbolcu olduğu konuşuluyor.

    şahsen ben futbolcuların maliyetleri ile zerre ilgilenmem. o işe bakan insanlar var. bu kişiler de koskoca bir şirketin (evet şirket) profesyonelleri. onlar bizden daha iyi planlama yapıyordur diye düşünüyorum. ben sahadaki futbolcu ile futbolcunun ne yaptığı ile ilgilenirim.

    beşiktaş bu paraları nereden buluyormuş, batması lazımmış. arkadaşlar size çok garip bir şey söyleyeyim. sırf batmamak için sermaye artırımı yapan ve bir anda milyonlarca euro yatırım yapan şirketler var. bu çok bilinmeyen(!) bilgiyi verdikten sonra şöyle düşünmek gerekir diye düşünüyorum. 3 büyükler şl'ye gidip sportif, reklam ve sponsor gelirlerini artırmadıkça batar. çok kötüyüz, 3 yıl boş geçelim de altyapıya yönelelim falan derse kulübü satmak zorunda kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın