resim
Pierre-Emile Kordt Højbjerg
Takım:Tottenham
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 292
    şu ana kadar gösterdiği euro 24 performansı sonrası avrupa’nın başaltı kulüplerinin hemen hepsinden kontrat bulma ihtimalini yükseltmiş orta saha oyuncusu. he o kulüpler tottenham’a 10-15 aralığı bonservis verirler mi, işte ondan emin değilim zira yaşı 29, o paranın geri dönüşünü düşünmeyecek kulüpler teklif yapar ancak. misal sevilla asla öyle bir bonservis ödemez. ac milan ha keza. en fazla kiralama teklifiyle giderler ya da maksimum 5-6m euro önerirler.

    her halükarda bizim diğer alternatiflere yönelmemiz gerekiyor. geçen seneki paredes transferiyle 1/1 benzeyen bir süreci tekrardan yaşamanın ceremesini ndombele’yle çektiğimizi ve bunun bize sağlam bir ders olduğunu düşünmek istiyorum.

    son sözüm de dursun özbek’e. dursun bey, euro 24’ü bekliyoruz diyorsunuz ya. buyrun size euro 24. diyelim ki sözleriniz gerçek ama işte böyle beklediğiniz oyuncular iyi oynadığında, hojbjerg’de olduğu gibi avucumuzu yalayarak köyümüze döneriz. biraz iş bitirici olun artık, yetti bu taraftarı kandırdığınız. kombineleri yenileme döneminde insanların parasını, üstelik olağanüstü zamlı şekilde çatır çutur kasaya indiriyorsunuz. lütfen bunların karşılığını verin. bahane değil çözüm üretim artık bir zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın