resim
Oğuz Aydın
Takım:Alanyaspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 331
    kerem satılmayacaksa ihtiyacımız olmayan ama satılacaksa almak zorunda olduğumuz ama herhangi bir rakibimizin ilgilenmesi hâlinde alamayacağımız futbolcu.

    anadolu takımlarından transfer yapmak hem maddi güç hem de maddi olanın ötesinde itibar, saygınlık, hatır, ilişki, özetle yöneticilik yeteneği ve becerisi gerektirir. galatasaray’ın parası belki olabilir ama yöneticisi yok. galatasaray bu yöneticilerle anadolu kulüplerinden futbolcu transferini beceremez.

    yabancı transfer belki mümkün olabilir, ama yurt içi transferde fenerbahçe, beşiktaş, trabzon yöneticilerinin bu işleri bitirme kapasiteleri galatasaray’ın çok üzerinde.

    zaten galatasaray yönetimlerinin kapasitesi galatasaray’ın basketbolda, voleybolda yapabildiği kadardır. futbolda ise ta 40 yıl önce atılan temelin yerleştirdiği kültür ve o kültürün temsilcisi isimler, o isimlerin yetişirdikleri diye devam eden ve güncel yönetimler sayesinde değil bilakis onların beceriksizliklerine ve yetersizliklerine rağmen başarıyı sürdürebilen bir yapımız var. galatasaray’ın başarıları, istisnai çıkan birkaç yönetici figür ve yıllardır devam eden futbol adamları kültürü sayesindedir. yoksa kulübün kapasitesi, basketbol ligindeki seviyesindedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın