aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2197
    galatasaray tv'de haldun üstünel'in ağzından ''gerek yaşı gerek sakatlığı nedeniyle gelecek sezon kadroda düşünmüyoruz.'' sözlerini duyduktan sonra takımda kalması pek de ihtimal dahilinde değil gibi duruyor.

    yönetim bilmiyor mu bu adamın galatasaraylılığını? yönetim bilmiyor mu bu adamın taraftarın en sevdiği oyunculardan olduğunu, hatta başı çektiğini? yönetim bilmiyor mu bu adamın oynayabildiği süre içersinde -kendi tabirleriyle- formasının hakkını verdiğini? yönetim bilmiyor mu bu adamın galatasaray'da olmasının kulübe hem maddi, hem manevi getirisi olacağını?

    takımda kalırsa sevinir miyim? çok sevinirim. ama bazen duyguları bir kenara bırakmak gerekiyor.

    bazı şeyleri anlamakta zorluk çekiyorum. bu adam gidecek diye düşünerek giovani dos santos'un takıma gelmesini istemeyenler, her an, her dakika bu adamdan bahsedip duranlar, hiçbir şekilde gönderilmesin diyenler vs. vs.

    içim acısa da, onu bir daha galatasaray formasıyla göremeyecek olsam da gitsin diyorum. benim için kewell from galatasaray'dır o. benim için stoper kewell'dır. benim için 90+'da zaman geçirmek için oyuna alındığında ''ben bu takımın bir parçasıyım, kaç dakika oynadığım önemli değil.'' diyen adamdır.

    not: harry kewell için ''bu adam'' ifadesini bolca kullandım bu entryde. bu sözümün de arkasındayım, zira kendisi adamdır.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın