resim
Antoine Griezmann
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Fransa
  • 372
    ben dursun özbek'i azıcık tanıdıysam değeri ne ise 3'le çarpıp getirecektir 33 yaş ve üstü zamanı çoktaaaan geçmiş bir topçuyu. griezmann olabilir bu. oğuz fiyaskosunu aklınca unutturmak için yapacaktır böyle bir şey. bu griezmann da olabilir başka biri de. basacak 8-10 milyon euro imza ya da bonservis, -gerçi bonservis olsa da imza parası verilir- üstüne verecek seneligi 7-8 milyon eurodan 3 yıllık bir anlaşma, sonra da boş bardaktan suyunu içip cüzdanını sallayacak.

    miadı dolmuş topçudur, yeterince atlet olamadığı için evinde 10 kişi fenerbahçe'ye pozisyon bulmadan maç veren, azıcık koşabilen her takıma karşı madara olan bir galatasaray'da yeri yoktur. icardi'si olan bir takım 2.bir yürüyerek oynayan adam transfer etmemelidir.

    ama diyorum ya dursun budur, şark kurnazıdır. "yıldız topçu getirirsen kral olurum, erden timur'u unuttururum." diye düşünüyordur. fellik fellik bu profilde birini aradığına adım gibi eminim. di maria, james rodriguez, alexis sanchez falan araştırıyordur. 30'unun ortasına gelmiş bir veteranı çakmadan durmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın