resim
Oğuz Aydın
Takım:Alanyaspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 297
    kerem kafaca burayı bitirmiş okeye dönüyor, zaniolo hiç buralı olmamış, tete eli yüzü düzgün ilk teklifte gönderilecek, zaha'nın durumu belirsiz ingiltere'ye dönme ihtimali var. elinde ziyech, yunus, barış alper kaldı. ziyech desen iki habibiye tav olacak halde, yunus'un dahi durumu belirsiz. elinde kesin olarak kalabilecek tek barış alper kalıyor. hani olmaz ya 30+ veren bir çılgın çıksa karşına adamın kolunu koparırsın. noldu bizim muhteşem ü formasyonuna? bir anda en alternatifli bölgende baldırı çıplak kalabilirsin.

    transfer sezonu açılalı 2 gün olmuş. 1 kilo domates bile sabahtan akşama fiyat değişkenliği gösterirken, pekala alanyaspor en iyi oyuncusu için alabileceği en yüksek parayı isteyecektir. belli bir zamanla oyuncu gitmek isteyecek kulübün eli zayıflayacaktır. şu zaman kulübün elinin en güçlü olduğu zaman ve bunu dibine kadar değerlendirmek isteyeceklerdir. oyuncu beşiktaş ya da trabzon'u seçmek isteyecek kadar küçük düşüneceğini sanmıyorum. fener desen elinde irfan can ve daha yeni 15 milyonluk büyük yatırımı cengiz varken oraya oğuz'u eklemek isteyeceklerini sanmam, ama sırf bats'ın intikamı diye kafayı çizebilirler onlara belli olmaz. başkan her ne kadar fenerbahçeli olsa da türk sporuna katkı minvalinde oyuncusunu beleşe verecek kadar yahut, ultra rize şahsı kadar akılsız hareket edecek biri değil, oğuz'un çıkacağı seviye iddaa ediyorum kerem aktürkoğlu'nun yukarısında olacak iken, kerem çoktan pik noktasına vardı. belli bir ederi var iken onu elden çıkarıp yerini oğuz ile ikame etmek üste para bile bırakır iken, her iki kanatta kerem'den daha çok verim alacağımızdan şüphem yoktur.

    bayern münih, bu sebeple bayern münih ihtiyacı olsun olmasın rakiplerindeki en iyi oyuncuları alarak her sezon 1-0 önde başlar, bir anda wirtz bayern'de haberleri çıkarsa şaşırmayalım.

    oğuz'a gelince, ben geleceğine inanıyorum. 5 civarı bonservis ve kiralık bir genç ile bu iş çözülecek gibi görünüyor. oğuz'da günümüz futbol piyasasında bu meblağı edecek bir oyuncu. dinamizm ve kuvvet kısmı oldukça iyi atletizmi fena değil. nba'da atılan 3 lükler kadar değerli bir ekleme olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın