• 560
    adamı delirten, sinirden titreme nöbeti geçirten kuponlardır. yahu arkadaş, fazla parada gözüm varsa gözüm çıksın, şu yazın yapılacak konserlere gidebileyim, kenara da 3-5 tl yine oynayacak kadar kalsın vallaha bana yeter. demin şöyle bir kupon yapıp yatırmaya gittim:

    407 -- aalesund - stromsgodset -------- 1 ---- 1.60
    408 -- haugesund - sandefjord -------- iy1 --- 2.15
    422 -- malmö - brommapojkarna ----- h1 --- 1.95

    kupon gayet mütevazi, kuzey liglerinde de şansım yaver gidiyor diye maçlar başlamadan koştur koştur bayiye gittim, 10 tl bastım. tutarsa 67 lira, gayet güzel. neyse ilk iki maç tuttu**. son maçı bekliyordum artık diyorum ki zaten kuponun en banko maçı bu, tutturdum. malmö denen ibiş takım da bir güzel maçın başında gol atıp öne geçiyor. ilerleyen dakikalarda 2-0'ı da buluyor ki maç bu şekilde biterse kupon tutacak. dakika 90'a geliyor ve malmö'nün rakibi kırmızı kart yiyor. ben iyice rahatlamışken uzatma dakikalarında bu adını okumak için 4 senelik üniversite tahsili gereken 10 kişilik abuk takım gol atıyor ve maç o golle bitiyor.

    ve ben elim börümde kalakalıyorum.

    şu gol 70'te falan gelse yemin ediyorum içim acımayacak, her kupon 90'dan yatıyor, yatmaya alıştım ama son dakikalarda yatmaya alışamadım. yatacaksan önceden yat be koduğum.. öğrenci adamım ben o para bana nasıl lazım biliyor musun? yok. boş boş gol atın mına koyyim. hayır sanki işine yaradı. noldu yenildin işte? 2-1 yerine 2-0 yenil noolcak allaaşkına nooolcak bi bana söyle. aldığın prim benim kazanacağım paradan azdır anasını satayım, atma şu golü atma, atmaaa... gitti koller kullandı zaten bunu atmaa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın