aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 25
    kendi çapımda mütevazi bir içerik üreticisiyim. yaptığım iş sebebiyle gündemi (işim ile ilgili gündemi) takip etmem gerekiyor. bunun için de twitter (x) olmazsa olmazlarımdan biriydi.

    lakin son 1 yılda geldiği nokta sebebiyle 5-6 ay önce türk x'i kullanmayı bıraktım, kendime yeni bir hesap açtım, sadece ilgilendiğim konu ile ilgili yabancı içerik üreticilerini takip ettim.

    bunu abartmadan söylüyorum, türkçe içeriklerden uzaklaşınca beynimin içinde büyük bir yük varmış da ondan kurtulmuşum gibi hissettim.

    yabancı içeriklerde gürültü, patırtı, yalan, manipülasyon yok. gündemden uzağım, kafam rahat. sadece istediğim konu ile ilgili gündemi büyük bir huzur içinde takip ediyorum. türk lokasyonum sebebiyle ara sıra türkçe içerikler çıkıyor, hemen bu içerikleri engelliyor ve x kullanımıma büyük bir huzur içinde devam ediyorum.

    eğer ilgilendiğiniz spesifik bir alan varsa ingilizce çok güzel içerikler bulabilirsiniz. bu şekilde kullanımı herkese öneririm, böyle kullanmaya başladıktan sonra gelen rahatlamayı hepiniz hissedeceksiniz.

    ha yok ben sadece gündemi takip ediyorum diyorsanız, hiç gerek yok kapatın gitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın