• 240
    18 haziran 2024 türkiye gürcistan maçı sırasında paylaştıkları, roleplaying işinin doruklarda yaşandığı "arda güler gol anı socrates ofisi" konulu güvenlik kamerası görüntüsü sonrası uzun zamandır sürüncemede beklettiğim takip işini üzülerek kenarıya çektiğim oluşum.

    kameraya en yakın tarafta hamamböceği dansı yapanlar varken kamera açısından uzaklaşıldıkça "sevincin" dozu azalmış. hele ki kolon arkasına falan denk gelenler arasında kendi halinde oturanlar var. bir tek ohoho kaan kural abim bu maymunluğun içinde yer almak istememiş belli ki, yerleşim planına göre göbekte sayılabilecek bir yerde olmasına rağmen tepkisizce oturmuş.

    gerçekten büyük bir rezillikti.

    uğur ozan sulak, ibrahim kutluay, mehmet demirkol üçlüsü ekseninde zaten insanların sinir uçlarıyla oynamaya başlayan; boka batmış türk futbol medyasından kaçış noktası diye sığınak bellemişken bu işin ağababalarını karşımıza teker teker çıkaran bir yapıya dönmüştü zaten.

    yine de, kimisinin yorumlarını, kimisinin tarzını, kimisinin içeriklerini beğendiğim birkaç isim için izlemeye devam ediyordum. maalesef onları da kayıp yazıp yola devam etmek gerekiyor...

    belki başka kanallarda ya da platformlarda gördükçe hasret giderilebilir en fazla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın