• 290
    muhasebecilik galatasaray taraftarı için elzemdir. daha ayakları yere basan taraftarı yaptığı iştir. muhasebecilik derken futbol menejerlik oyununda oyuncu satmak gibi de düşünmeyin bu işi.

    mesela zaha veya tete yıllık net 3,5 - 5 milyon euro para alan adamlar. bu futbolcuları güya biz istesek toplam 20 milyon euro bonsevişle tak diye satabilirmişiz. yani geçen sezon bedavaya alabilecekken o paraya, o maaşa almayan kulüpler bu sene de doğru düzgün top da oynamayıp bir sene de yaşlanmalarına rağmen üzerine bir de bonservis ödeyip bizden alacaklar. üstelik futbolcunun da ikna olabilmesi için benzer ya da daha fazla parayı da gözden çıkaracaklar.

    buna cidden inanıyorsanız yani bir şey diyemiyorum. maalesef futbol piyasasında bu kadar çok enayi kulüp yok o yüzden muhasebeci taraftar, genel kurul üyesi, eleştiren divan kurulu üyesi vs. şart.

    feneriumdan satılan formayla 10 tane roberto carlos alınır diye aziz yıldırım fenerlileri az mı uyuttu. taktı borcu, teneke bağlayıp yolladılar. neyse ki galatasaray kimsenin babasının çiftliği değil de, öyleymiş gibi para savuranları eleştiren de çıkıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın