• 26
    tahminime göre maçtan önce üst turu garantileyeceğimiz maç. çekya ise mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak maça.

    oynayan isimleri kim olursa olsun çok agresif futbol oynayan takım. fizik olarak bizim fersah fersah üzerimizde. adamlar portekiz maçında* rakipten 7km daha fazla koşarak 122 km koşmuş.

    sahaya dizilimleri gürcistan maçına* çok benzer olacaktır. biraz bu on bir üzerinden gidersek;

    kalelerinde slavia prag takımının kalecisi jindrich stanek var.
    özellikle 3lü çok sert savunmaları var. fizik kapasiteleri ve mücadele güçleri çok yüksek ki bence en güçlü olduğu bölge burası çekyanın. (ladislav krejci , robin hranac , tomas holes).
    2 sürekli ileri geri koşan kanat bekleriyle oynuyorlar. (david jurasek , vladimír coufal)
    ortada topu iyi kullanabilen, mücadele gücü yüksek, süpürücü, takım kaptanları ve bizim de geçen sene yanladığımız tomas soucek ve lukas provod oynamakta.
    forvette bu yıl bundesliga şampiyonu takımın forveti patrik schick (sakatlık durumu net değil). forvet arkasında ise genç yetenekleri adam hlozek ve vaclav cerny oynamakta.

    bizim nasıl bir anlayış ve kadroyla çıkacağımızı şu an kimse tahmin edemiyor. bu konuda turnuvanın en gizemli ve tahmin edilemez takımıyız. fizik olarak iyi olmayan bizi çekya sahanın her yerinde ezecektir. ardayı falan şu üçlü çek defansının önünde şov yapacağını , kenanın, keremin deli gibi çalımlarla gideceğini düşünen varsa boşuna düşünmesin. semihe falan zaten bir şey demiyorum kucaktan kucağa gezdirirler. bu maçta rakiple temaslı oynayabilecek barış, ismail, okay dışında adam göremiyorum maalesef. dileğim sahaya galatasaraylı bir kişinin bile ilk on bir çıkmaması.

    bütün laf cambazlığını, istatistiği, duygusallığı geride bırakıp net görünen tablo şu ki: adamlar tam bir takım ve bence grubu bizim üzerimizde bitirecekler. biz ise ne takımız, ne birliğiz, ne güçlüyüz. tek iyi olduğumuz nokta yediden yetmişe, basın, medya, politikacı... hepimiz futbolu teknik direktörden iyi bilmemiz.

    edit:takım ismi düzeltildi. sisli meydanlarinda dolasan yazarımıza teşekkür ederim düzeltme için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın