resim
Lorenz Assignon
Takım:Burnley
Mevki:Sağ Bek
Yaş:24
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 269
    takımımıza transfer söylentileri dile getirilen fransız sağ bek.

    şu an gündemde yer alan iki sağ bek var gibi görünüyor: assignon ve wan-bisakka. açıkçası ben de çoğunuz gibi assignon'u geçen sene bizle transfer söylentileri çıktığında duydum ilk defa. şimdi tekrar adı geçiyor fakat ben bu sürede hiçbir maçını izlemedim. wan-bisakka ise çoğumuzun malumu.

    assignon hakkındaki hislerim daha çok youtube oyuncu analiz videolarından şekillendi. ben de wan-bisakka için istenen yüksek ücretler gündeme gelince kendisi ingiltere gibi fizik gücün arşa çıktığı bir ligde ne yapmış diye bakmaya karar verdim.

    sofascore kıyaslama verileri burada:
    https://gss.gs/ZgW

    istatistik olarak karşılaştırdığımızda çok anlamlı bir fark çıkmıyor ortaya sanki. hatta önde pres ve geri top kazanımında wan-bisakka değil assignon daha önde çıkabiliyor. tabii ki burada takım yapısı ve yakın bölgede oynayan takım arkadaşlarının özellikleri de istatistiklere etki edebiliyor.

    burada söylemek istediğim, bazen ilk izlenimler yanıltıcı olabiliyor. assignon mu daha iyi olur bizim için yoksa wan-bisakka mı gerçekten bilmiyorum. gönlüm wan-bisakka'dan yana ama bu tamamen hissiyatımla alakalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın