resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1932
    hakan çok iyi, takım kötü geyiği cidden sıktı.

    hakan leverkusen’de bal gibi 10 numara oynuyordu. gökten yanında barella dumfries dimarco ile regista düşmedi bu adam. o zaman da almanya’da estirip milli takımda hiç bir şey yapamıyordu. 10 senedir oyuncular, hocalar, sistemler değişiyor ama hakan’ın bahanesi hep aynı.

    milli takıma uymuyor. tamam kabul edelim milli takımın oyuncu havuzu çok iyi değil. elde un, tuz, nohut suyu, leblebi tozu bir de dünyanın en mükemmel ananası var. eldeki malzemeden olsa olsa nevşehir simidi çıkıyor. belki dünyanın en berbat simidi ama iyi veya kötü bir şeye benziyor. bunun neresine ananas koyacaksın? “abi ananas çok lezzetli, italya’da çok moda her tatlıya koyuluyor”. yahu elde nohut suyu var kardeşim. illa ananası bir yerlere sokuşturacağız diye nohut kötü tuz koktu şeklinde bahaneler dinliyoruz.

    velhasıl milli takımda “eğreti” duran, “kanserli” hücre kendisidir. yaşı ilerledikçe papazlık huyu da çıktı ya neyse. yanında önünde arkasında makine gibi oyuncular yok. hakan da önliberoda fazlasıyla yumuşak karın oluyor. milli takımdan kesilmediği sürece bir şey başaracağımızı sanmıyorum. nitekim 10 senedir her başarısızlığın içinde bayrak adamlardan biri de hakan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın