resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 538
    anormal bir şekilde lince uğrayan milli takim hocası. bakın öncekilerden çok farklı şekilde ilerleyen bir linç var ve her gün dozu artıyor. işin kötü tarafı bu linci başlatan kişilere 6222 uygulanmıyor bile. yalan, iftira ve tehdit olmasına rağmen herkesin yaptığı yanına kar kalıyor. nasıl bir ülke bu yahu çıldırmamak elde değil! servet yardımcı gelsin diye yapılan bir yangının sonunun nereye gideceğini de önemsemiyorlar.

    bakin günlerce kadroyu hamit yapıyor yalanını öyle empoze ettiler ki sanatçı bildiğimiz salaklar montella'ya kukla diyorlar. yani kukla denmesinin amacı da bu zaten. montella arda için sakatlik riski var ağrıları var diyor ama kimsenin umrunda değil bu açıklama. valla montella'nin yerinde olsaydım kaybedileceği belli olan portekiz maçına semih ve arda'yı koyardım sahaya. birinin balonunun patlamasını, diğerinin de sakatlanıp gündemden düşmesini sağlardım. bu toksik, leş ortamdan kurtulmanın başka yolu yok diyeceğim ama o zaman da başka bir şey bulurlardi.

    ve portekiz maçından sonra sadece 3 kişi destek oldu hocaya. fatih terim, arda turan ve burak yılmaz... kalan herkes sırtlan gibi paylarına düşecek olanı bekliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın