resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1924
    u21 avrupa şampiyonası'ndan itibaren kendi ülkesi tarafından sistematik şekilde tutaka edilmeye çalışılan, almanların ağzının suyu aka aka izlediği, avrupa futbolunda top class olarak nitelendirilen futbolcu.

    bu kardeşimiz mesut'ların, ilkay'ların almanya'yı tercih ettiği trendde a milli takımı tercih etmiş, oyunuyla, her haliyle türk bayrağını avrupa'da en üst vitrinde sergilemiştir; daha ne yapmasını istiyorsunuz? bizi tatmin etmek için bu arkadaşın ne yapması gerekiyor? herkes eleştiriyor ama kimse ne yapması gerektiğini, eksiğini söyleyemiyor.
    bir önceki turnuvamızda karam 3'lüsünün gölgesinde sesini çıkarmadan oynadı, bu turnuvada arda'nın gölgesinde sesini çıkarmadan kaptanlığını yapmaya çalışıyor; ne yapacak daha? ''arda'nın yeteneğine saygı duyuyorum ama ben arda'dan çok daha fazlasını başarmış, yapmış insanım; bunları hak etmedim ve milli formayı arda'ya emanet ediyorum, bırakıyorum.'' dese ne diyebiliriz ki? o zaman niye böyle değersizleştiriyoruz?

    umarım turnuva sonrasında milli takım kariyerini noktalar da futboluna daha sakin kafayla odaklanır, biz de burada başka isimler üzerinden birbirimizi yemeye devam ederiz. her şey için teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın