resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 534
    50 yaşında bir italyan. ilk milli maçında ads'den aşina olduğu futbolcuların ağırlıklı olduğu kadroyu görünce pragmatik bir çözüm olarak bunu bulduğunu düşündüm. sonraki maçlarda havuzu genişleteceğini ve kendi oyun anlayışını takıma yerleştireceğini bekledim. bilhassa ümit milli oyunculardan a milliye geçişler bekledim. bunlar pek olmadı.

    aslında fena da bir teknik direktör değil. ilerde çok daha iyi takımları ve hatta italyan milli takımını da çalıştıracağını düşünüyorum ancak insanoğlu su gibidir. ne olursa olsun bir müddet sonra girdiği kabın şeklini almaya başlar. milli takımdaki işleri çözdü bence ve işleri akışına bıraktı. yoksa aday kadrodan da başlayarak dün akşamki kadro seçiminin başka bir mantıklı mizahını ben yapamıyorum. milli takımla ilgili bir gelecek beklentisi de yok bence. neden istifa etmiyor diyecek olursak yerinde olsam ben de etmezdim.

    son olarak kendisinden bir istek hakkım olsa şunu isterdim. lütfen galatasaray futbol takımının hiç bir oyuncusunu turnuvanın kalan maçlarında bir dakika bile oynatma.

    en azından kamuoyu da bir rahat etsin. yoksa milli takımda dönen pis işler yüzünden galatasarayımıza zarar vermekten bir an bile tereddüt etmeyecek çok toksik bir ortam söz konusu.

    koy oynasın ahmetcan, semih filan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın