resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 529
    iyi bir teknik direktör falan değil. kariyerinde 2.0 puan ortalaması tutturduğu tek takım bile yok. 2012/2015 yılları arası fiorentina’da 1.80 ortalama yakalamış hepsi o. milan ile italya süper kupası var koleksiyonunda da sadece. çok teknik bir deha mı? değil. çok iyi yetiştirici mi? değil.

    bugün niye portekiz’i yenemedin diyemeyiz. ama gürcistan maçında s.o.s veren orta sahayı, başta sahaya bi sıçmadığı kalan orkun’u, neden değiştirmedin? devre arası orkun çıktı yusuf yazıcı girdi. takımda en ufak bir farklılık yaşandı mı allah aşkına? yunus ayakta duramıyorken niye 11? barış santrforda etkisizken neden ısrarla forvette heba ediliyor? orta sahada direnç olacak tek isim ismail yüksek niye yok? zeki çelik ecel terleri dökerken niye çıkmıyor?

    hoca, bu gibi durumlarda belli olur. sen salak saçma bir sürü kararla takımı rezil et, sonra portekiz’i zaten yenemezdik olsun. yok öyle dünya.

    hoca dediğin okan buruk gibi olur. hocaya bayern’i niye yenemedin diyen oldu mu mesela? olmadı. ama hoca doğru seçimlerle doğru taktikle ayakta alkışlanacak oyun sergiledi. sorarım montella hoca, sen ne yaptın tam olarak?

    (bkz: 22 haziran 2024 türkiye portekiz maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın