resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1591
    22 haziran 2024 türkiye portekiz maçında 60 metreden attığı şutla yarmış wonderkid. çocuk çok yetenekli fakat çok durağan oynuyor. esasında gürcistan maçında da çok kötüydü ama gol atınca ki gol de çok şıktı, bir anda maçın yıldızı oluverdi, hatta maçın adamı falan seçtiler. topla buluştuğu anları derlsesen attığı gol dışında sahada yaptığı olumlu çok bir şey yok halbuki. samet'in hakkıydı mesela maçın adamı olmak.

    portekiz maçında da taraftar tutturdu arda diye o esnada 3.golü yedik. ben milli takım özelinde böyle bir dayatma hiç görmedim daha önce. abicim tamam arda yetenekli ve özel bir oyuncu da lan bu takım arda'dan 1 gram katkı almadan eleme grubunu lider bitirdi. o topçulara haksızlık, saygısızlık değil mi bu?

    çocuk yorgunum diyerek maça çıkmamış, saç da söyledi, ısınmalara bile çıkmamış. görev de yunus'a kalmış, ne yapsın? ben istemiyorum beni oynatma mı desin, ne desin? çıkmış elinden geleni yapmış, ilk yarıda net bir de asisti güme gitmiş, kramponunu adam gibi seçse belki gol de atacak. gürcistan maçındaki arda'dan daha efektif oynadı yunus. ama ihale bizimkilere kaldı.

    galatasaray lobisi diye tutturmuşlar şimdi. ulan akıl var mantık var, böyle bir lobi olsa kazanılması %90 olan gürcistan maçında mı devreye girer yoksa kaybedilmesi %90 olan portekiz maçında mı?

    iyi o zaman ben de gürcistan maçına barış, kerem, yunus 3'lüsü ile çıksak 3 değil 5 atardık diyeyim. oh amk, gürcistan savunmasına arda ve kenan'ı koy, portekiz savunmasına kerem ve yunus'u koy, enayi miyiz biz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın