resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2981
    vücut yapısı sebebiyle de düşüşe geçmiş futbolcumuz. biraz dinlenip, hafif inceldikten sonra eski formuna dönmeye başlar.

    kendisinin en önemli özelliği ayağının düzgün olması ve oyun kurulumuna katkısı. buna ek olarak da skora katkı yapabiliyor, kornerlerde çok iyi.

    gel gelelim milli takımda, yanında samet ile oynuyor ve diğer oyuncular da sürekli değişiyor. galatasarayda ise yanında topsuz oyunu elit seviyede olan nelsson veya atletizmi elit seviyede olan sanchez oynuyor, önünde ise torreira ile oynuyor. bir tarafta apo'nun hatasını telafi edebilen adamlar varken diğer tarafta yanındakilerin de hatasını telafi etmesi bekleniyor. galatasarayda torreira rakibi yavaşlatırken mili takımda rakipler elini kolunu sallayarak geliyor.

    ferdi'nin sürekli ileriye çıkıp adamını takip etmemesi sebebiyle de çoğu zaman ya hazırlıksız yakalanıyor ya da 2ye 1 kalıyor. ya da bugünkü ofsayt pozisyonunda hiç bir şey diyemezsiniz çünkü en başında kabak gibi ofsayt olması gereken pozisyon, saçma bir şekilde sağ bek tarafından onside yapılıyor.

    iyi özelliği olan oyun kurulumu ise baltalanıyor, çünkü ortasahadaki oyuncular top almak için yaklaşmak yerine rakibin arkasına saklanıyorlar.

    milli takımın en büyük özelliği olan organizasyonluk kornerlere de tesir ettiği için, gürcistan maçı hariç kornerlerde de adını bile duyamadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın