• 8
    bu tür tartışmalarla kendimizi kandırmaya devam edelim. evet, 22 haziran 2024 türkiye portekiz maçında hakem yanlı bir yönetim sergiliyor ama biz ne oynuyoruz? ülkenin yarısı sahada galatasaraylı oyuncular var diye sövüyor. samet akaydin denilen arkadaşı babası bile sahaya çıkarmazken biz on bir çıkardık. manchester'da top toplayan arkadaş kalede duruyor. jubilesi yapılmış yusuf kurtarıcı olarak sahaya çıkıyor vs.

    portekiz, futbol anlamında her şeyi bizden iyi yaptı. herifler, bizden iyi bir takım değil ancak çatır çatır top oynadı.

    bence bu "herkes bize düşman" algısından kurtulmak lazım. ülkede siyasetten futbolla, ekonomiden eğitime herkes bu kısır tartışmaya hapsedilip, gerçekleri göremiyor. gerçekleri göremezsek, tedavi de edemeyiz.

    edit: fanatikliği de bir kenara bırakalım. maalesef kerem ve yunus çok kötü maç çıkardılar. özellikle kerem'in yorgunluğu göze çarpıyordu.
    bir önceki maçta arda güler de gol harici kötü bir oyun sergiledi bence. kenan da geçen maç epey top ezdi..fakat maçı yendik ve arda güzel bir gol attı diye her şey unutuldu. bu takımın gruptan çıkması başarıdır benim için. ötesi, hayal dünyasıdır. tıpkı diğer turnuvalarda da olduğu gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın