• 149
    kerem hep cancelonun önünde kalıyor. kertesini orası belirlemişiz. top bizim sağımıza geldiğinde o tarafa çok kümeleniyoruz ve kerem de içe girmek zorunda kalıyor. bunda sağımızda çok geldiler. bu riski alıp koşu halinde savunmayı göze almışız. belliki rakibin sol hattındaki atletizmden çekiniyoruz. bir kere önünde duramadık ve zone 14'ten sağ kanat oyuncusundan gol yedik. açıkçası buradaki sıkıntı süpürücü 6 numara görevini kapatamamız. ilk maçta da bu sıkıntıdan çok pozisyon verdik. bu sefer o kadar vermedik ama oradan zaaf verdiğimiz an golü yedik.

    ferdi neden adamını takip etmedi denebilir ama bu o kadar kolay değil. burada göbeği birinin kapatması gerekiyor çünkü 2 stoper de eşleşmiş. ferdi'nin oraya girmeyi alışkanlık haline getirdiği bir anlayışı oturtmak süre, alışkanlık ve antrenman istiyoru. şenol güneş adriano'yu böyle kullanırdı. haliyle buna bir çözüm bulmak gerek.

    yediğimiz 2. golü saymıyorum. üzücü bir gol. şurada (u: (bkz: #3957415)) onu yazdım. oyun ve plan konuşmak lazım bu maçta bu sebeple bu golü gözardı edeceğim.

    hakan registalığı gerçekten çok iyi yapıyor. bu kadar erken uzun topa girmemiz çok mantıklı mı emin değilim. anlıyorum ilk hattı aşınca hemen gelip geri önümüzü kapatıyorlar ancak rakibi biraz daha enine hareket ettirmemiz lazım ki sızmalarda zaman bulabilelim.

    kaptanımın eleştirisini hatırlatmak istiyorum. sakin kalmak lazım. zaten apo gitti, samet sarı kartlı. sakatlıklarımız bol, adam kaybedemeyiz. takıma hücumda zaman gerekiyor. savunmada demin bahsettiğim sıkıntı dışında bence iyiyiz. eğer bunu kırmayacaksa bir noktada kenan veya arda'nın oyuna girmesi zaman kazanma için takıma yardım edebilir. bu maçtan umudumuz olacaksa savunmamızınkırılmaması çart. bir gol daha yediğimizde bizimkilerin kendini toplama şansı bence çok az.
App Store'dan indirin Google Play'den alın