resim
Pierre-Emile Kordt Højbjerg
Takım:Tottenham
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 270
    spurs'te aldığı net maaş 3 milyon 385 bin euro. (vergilerle beraber 6 milyon euro) oyuncu 5 milyon euro civarı bir maaş bekliyor, euro 2024 sonrası talipleri artacaktır ancak avrupa'da kimse kendisine bu paraları vermez.

    o yüzden yolunun türkiye'ye düşme ihtimali yüksek. fenerbahçe de istiyor zaten kendisini. iki takım da oyuncuya istediği maaşı verebilecek durumda.

    ekleme: top 5 ligdeki maaşlardan bihaber olduğumu öğrendim sözlükteki bir arkadaştan. yazıyorsunuz da yazmadan önce bir araştırın. kendisiyle ilgilenen milan en büyük yıldızına (leao) bonuslarla beraber "net" 7 milyon euro maaş verebiliyorken tutup höjbjerg'e 5 mi verecek?

    napoli takımı osimhen'e 10 veriyor, ondan sonra en fazla maaş alan oyuncu zielinski onun da maaşı net 3.5 milyon euro. höjbjerg gibi 28 yaşına gelmiş yıldız etiketi olmayan adama 5 mi bağlayacaklar? kvaratskhelia yeni sözleşmede aynı parayı istiyor.

    juventus'a da bakalım eksik kalmasın. en fazla bonuslarla beraber 9 veriyorlar bir futbolcuya o da rabiot. takımda 5 ve üzeri maaş alan sadece 6 oyuncu var. vlahovic bile 7 alıyor o takımda.

    avrupa'daki maaşlar vergilerle beraber şişiyor, höjbjerg net 5 istiyorsa italya'da en az 1.5 milyon euro daha koyacaklar üzerine etti sana 6.5 milyon euro. adam o paraya türkiye'ye düşecek topçu mu alır sence?
App Store'dan indirin Google Play'den alın