resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9645
    dün antoine griezmann kale dibinde ıki tane çok önemli gol pozisyonu değerlendiremedi.
    6 pas çizgisinde toplara düzgün vursa 2 gol bulmuştu fransa.
    (bkz: 21 haziran 2024 hollanda fransa maci)

    o maç bizim milli maç olsa, kaçıran da kerem olsa seyreyleyin cümbüşü.
    bugün sosyal medyada da linçlenmişdi, sözlükte sol tarafta da rekor entry girilmişti.

    galatasaray'ın en değerli türk oyuncularından kerem için bu kadar alıngan olunmasın deniyor. keşke daha rahat olsa, strese girmese.
    ama bile isteye hedef tahtasına konuldu ve devamlı üstüne gidildi kerem'in. sadece galatasaray'li eleştirse neyse de, özellikle fb'liler ilk imkanda hemen saldırıyor.

    maçta ki performansını geçtim, milli maç öncesi dua ediyor diye, tatillinde umreye gitti diye ciddi ciddi eleştirildi yahu.

    47 senedir avrupa'da yaşıyorum ve hayatımda maç öncesi bir hristiyan futbolcu haç çıkarıyor diye, (güney amerikalı) diz çöküp dua ediyor diye, hristiyanların kutsal mekânlarını ziyaret ediyor diye bir tane eleştiri görmedim.

    evet kerem'den beklentiler yüksek, o kapasite de kendisinde var ama olaya fiyat performans olarak bakmak gerek.
    sifir bonservis, 1 m€ ücret, 25 yaşında yerli topçu olarak bize çok katkı veriyor. tete, zaha, ndombele, ziyech, oliveira bu konuda yanına bile yaklaşamazlar.

    ayni pozisyon için cengiz ünder'e fener 15m€ bonservis, 2,5m€ maaş (4 senelik anlaşma) verdi kendisinden aldığı katkı nerdeyse kerem'e ödediğimiz bonservis ile ayni, yani sifir. ama kerem 'in 10 da biri kadar eleştirilmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın