• 100
    erden timurla kıyaslanması mantıksız olan yönetici.

    erden timur sponsorları bulan, mağazacılığa katkıları olan, stat biletlerinin operasyonel sürecinde rol alan, inşaat projeleriyle ilgilenen, alt yapı için hedef model belirleyen bir çok role sahip bir yöneticiydi ve gece gündüz çalışırdı, bunların yanında scout ekibi, teknik heyet ve transfer komitesiyle istişare ederek hedefleri belirleyip operasyon süreçlerini yönetirdi. bunun yanında gerektiği yerde nakit akışı da sağlar, kulübe hibe ederdi. florya ve futbol takımı ile de ilgilenirdi, son dönemde çoğu rolünü bırakıp sadece bu kısma yönelmişti hatta ayrılacağı için.

    finansal tablolarla ilgilenir ve mevcut finansalların diğer avrupa kulüpleriyle kıyasını yapar, geride ve önde olduğumuz noktaları inceleyip, hangi yönden kaynak yaratılabilir analizlerini yapardı.

    ibrahim bey’in bunların hepsini yapmasına gerek yok, sadece transfer operasyon sürecini yönetmesi kafi, onda da her gün basına açıklama yapmasına gerek yok, önceliklerimiz belli, listemiz belli. galatasaray için en iyi seçeneği en uygun fiyata getirsin yeterli olacaktır.

    kendisine karşı önyargılı olunmamalı, icraatlerine göre notu verilmelidir ama temel olarak iyi yöneticinin kuralı ‘az laf çok iş’ olmalıdır. kendisine başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın