resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 755
    markaj youtube kanalında erinç bilican’ın telaffuz ettiği rakamlar 3 milyon euro imza parası (1,5+1+0,5 milyon euro şeklinde taksitler ile) ve 3 milyon euro yıllık maaşla takımımıza katılan oyuncu.

    bana maliyetler makul geldi. imza parasını bonservis yerine düşünürsek alacağımız ikinci forveti 3 milyon euro’dan daha ucuza almanın tek yolu bonservissiz oyuncuya gitmek, o da böyle bir imza ücreti isteyecek zaten. yıllık ücret tarafında ise herhangi bir forvete 2 milyon euro civarı ödemektense üstüne biraz daha koyup son üç sezonda 60’a yakın gol atmış, geçen sezon ortalama 65-70 dakikada bir gol atmış batshuayi’yi tercih ederim. geçen sezon devre arası kiraladığımız ve nicelik olarak çok olmasa da nitelik anlamında kritik gol katkısı aldığımız carlos vinicius’a 600 bin eur ödemiştik. bunu tam sezona vurduğunuzda 1,2 milyon eur ödüyor ki maaşının tamamını da biz ödemiyorduk. yanlış bilmiyorsam fulham’daki yıllık maaşı 2 milyon eur’un üstünde kalıyor. brüt 3 milyon eur sanırım çünkü.

    bu açıdan bakınca üç yıl için 12 milyon eur çok gelmedi bana. özellikle de batshuayi’nin yedek forvet değil de ikinci forvet tanımıyla alındığını düşünürsek çünkü ara ara icardi’yle beraber sahada da göreceğiz. seferovic, bakambu ya da carlos vinicius’tan çok daha fazla dakika alacaktır.

    ek: as forvet olacak kalitede adam. şu ligde kafadan kesemeyeceği tek bir tane adam var o da bizim canımız mauro’muz. dzeko’nun falan arkasında oturttular şu adamı şaka gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın