• 82
    galatasaray sportif a.ş. başkanvekili. bugünkü açıklamalarındaki bazı satırbaşlarından ileriye dair pozitif etki verdiğini söylemeliyim.

    öncelikle icardi hakkında gelen bir soruya “icardi burada çok mutlu, önümüzdeki sezon ‘daha farklı’ bir icardi izleyeceğimizi düşünüyorum” şeklinde bir cümle kullandı. ortalama bir taraftar veya izleyici gibi değil, mantıklı bir şekilde yorumladı. icardi’nin skor katkısına rağmen “daha iyisini” verebileceğine değindi. fiziksel olarak bekleneni veremediğini bir şekilde deklare etmiş oldu. tabi bunun sebebini sezon öncesi kampa katılmamasına bağladı. demek ki x kadar gol atmış şeklinde bakmıyor, genel olarak bakıyor. futbola bakış açısı noktasında önemli bir husus.

    yıldız futbolcu ile ilgili soru üzerine “isim üzerinden transfer yapmayacağız” minvalinde ifade kullandı. içi geçmiş bir zamanların starlarının peşinde koşmayacağımızın bir göstergesi bu da. zaten piyasaya düşen orta saha ve sağ beklerin tamamı önemli isimler ama fizik kaliteyle oynayan oyuncular aynı zamanda. wan bissaka, assignon, goretzka, mc tominay, höjbjerg, amrabat ve hatta ndidi fizik kalitesi üst düzey isimler. yıldızdan kasıt zaha ve ziyech gibi eskinin yıldızları değil. hala birkaç sene pik performans verebilecek oyuncular. batshuayi de fizik kalitesi üst düzey bir isim. piyasada adı geçen oyuncular arasında tekniğiyle ön plana çıkan ve fiziksel anlamda zaafiyet yaratacak oyuncu yok. ibrahim beyin de bu konuda etkisinin olduğunu düşünüyorum. takımın eksik yönlerini biliyor. sadece mevkiye indirgemeden, ne tarz adamlara ihtiyaç duyulduğunu biliyor. gayet de avrupa futbolunu takip eden, modern takımları izleyen bir vibe veriyor şu ana kadar. allah muvaffak eylesin diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın