resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1109
    kulüp çalışanı ve profesyoneli. yıllardır da çalışıyor. hani fatih terim, tercüman mert çetin, doktor yener ince, scout emre utkucan, çaycı ismail abi gibi kulüp kültürünü ve kurum hafızasını oluşturan insanlardan birisi bu yönden. hala profesyonel olarak çalışan birisine sürekli 30 yaşındaki adama 3 milyon euro maaş verecek yine eki eki muhabbetleri baymaya başladı. adam bırakalım işini yapsın.

    afrikada 10 kilo kırmızı ete oynayan adama ya da iskandinavyada yıllık 50 bin euro'ya oynayan adama 4 yıllık 12 milyon vermedi neticede. kulübünde de iyi para kazanan, alıcısı olan adamlara verdi. birçoğu da şampiyonlukta pay sahibi oldu. çok tuttuğum, çok güvendiğim birisi mi? hayır ama sürekli bir dalga geçme, kötüleme, iki etkileşim alacak diye galatasaray için çalışan ve başarılı olmasını beklediğimiz adama sürekli bir laf çarpma, dalga konusu yapma da artık can sıkmaya başladı. bırakın işini yapsın. ona listeyi veren teknik edip, alacağı adama vereceği maaşı onaylayacak da başkan ve sportif a.ş. başındaki kişi. kimseyi keyfine göre keyfi maaşla transfer etmiyor. belli bir networku da var yıllardır oluşturduğu.

    toksik sosyal medya goygoyculuğu artık can sıkmaya başladı. iki etkileşim, üç like için kendi kulüp çalışanınızı dibe çekiyorsunuz ama farkında değilsiniz. belki de galatasaray başarısı önemli değil önemli olan goygoy bilemiyorum. biz destekleyelim, başarılı olmazsa da eleştiririz.
    ben torrent'i de destekledim, rikerinki de destekledim. kim bu erden timur denirken onu da destekledim. cenk ergün'ü de destekliyorum. bu adamları sevdiğimden değil, başarılı olma ihtimalleri ve kulübüm için bu destek. yarın bir gün de yanlış yoldalarsa da hep beraber gömeriz merak etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın