resim
Ferdi Erenay Kadıoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Bek
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 761
    kimsenin almayacağı oyuncu, bu arkadaş defans yapmayı bilmiyor ve ters ayaklı. hücum konusunda da korkunç, bakın hücumda top sürmek ile hücum yapmak farklı şeyler. ferdi kadıoğlu çok iyi bir dribling kabiliyetine sahip ama asla skor üretemeyen, gol atamayan, asist yapamayan bir oyuncu, hücumda ayağına top gelince dünyanın en verimsiz adamlarından biri, defans da yapamıyorsun üstüne bir de ters ayaklısın. kim seni ne yapsın ama işte top sürmek = müthiş yetenek görülen türkiye'de deli gibi el üstünde tutulur.

    ferdi kadıoğlu bu sene süper ligde 1 gol 4 asist yaptı.

    2 tane asisti ilk yarı oynanan pendikspor maçında skoru 4-0 ve 5-0 yapan gollerin asistleri, pendik oyundan düştükten sonra yapıldı, 1 asist içeri girerek, diğeri de dzeko'ya ittirilerek yapıldı ki kötü bir vuruş gol oldu.

    3. asisti yine pendikspor iç saha maçında mert hakan'a top ittirerek geldi ki 30 metreden falan atıldı gol.

    4. asisti de sivasspor deplasmanı fred'e top ittirerek geldi 25 metreden falan vurdu fred.

    attığı tek gol de pendikspor 9 kişiyken oyundan kopmuşken skoru 3-1 yapan gol.

    gördüğünüz gibi ferdi kadıoğlu koca sezon skor alan, skor değiştiren hiçbir şey yapamadı hücumda, hücum performansının övülmesi komedi çünkü hücum konusunda rezalet. köhn gelip daha verimli hücum yaptı bu arkadaştan. yarım sezonda skor alan 1 gol 2 asist yaptı, yaptığı 2 asist yalandan iptal oldu. bizim taraftar köhn için defansı yetersiz diyor ama 5 ferdi falan eder, hücum performansı da ferdi'den iyi ama işte ferdi topu daha fuleli sürüyor, daha istikrarlı bir şekilde ileri gidip yana topu veriyor, evet sadece topu yana ittirebiliyor ferdi, ekstra işler yapmaya çalışınca sıçıyor.

    kanat olsun skor üretemez, orta saha oynasın verimsiz pas kalitesi var, bek oynuyor defans yapamıyor üstüne ters ayaklı. bu arkadaş'ın dortmund yapacağına, arsenal yapacağına falan inananlara gülüyorum. bu seviye takımlar ferdi gibileri asla almazlar, 5. tercih olarak belki listeye eklerle o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın