resim
Aaron Wan-Bissaka
Takım:Manchester United
Mevki:Sağ Bek
Yaş:26
Boy:1.83
Uyruk:İngiltere
  • 111
    transfer sürecinin geçen seneki fred'e benzeyeceğini düşünüyorum.
    oyuncunun 1 senelik sözleşmesi kaldı, kısmen sakatlık problemleri var. yaş olarak tabii ki bissaka daha avantajlı durumda ama seviye olarak manu için biraz eksik kalan bir oyuncu. manu fred'i 15 m€'ya fb'ye satmıştı, bu oyuncunun da daha ucuza gelmesini beklemiyorum. yangıncı ve muhasebeci taraftarın gazabına uğrama ihtimali de var.

    stil olarak tam bir okan buruk bekidir. çılgınlar gibi ön alan baskısı yaparken arkada beklerinizin bissaka gibi güçlü oyuncular olması gerekiyor. özellikle avrupa'da birebiri inanılmaz güçlü oyunculara karşı bizim beklerimiz teke tek kalacak. bissaka da baya baya herkese üstünlük kurabilecek bir bek. hücum katkısı lig için yeterli olur avrupa'da yetmez.
    bana kalırsa okan hoca için en ideal sağ bek kendisidir. aşırı hücumcu bekler başımızı ağrıtabilir. bir noktada bu tür oyuncular bizim için kıymetli oluyor.
    stoper özellikli sağ bek alırsak onun da yerleşik ve hava savunması iyi olacaktır fakat geniş alanlarda yakalanan stoperin zor durumlara düşmesi de kaçınılmaz ve bu tür bekler bindiremiyor. bu yüzden okan hocaya da uymuyor o tarz oyuncular.
    bissaka gelirse boey ile kaybettiğimiz atletizmin benzerini yeniden kazanmış olacağız.

    assignon, sugawara, clauss bunlar hücumcu oyuncular ve ligde iş görebilirler fakat avrupa'da oyun stilimiz gereği zaafiyet de oluşturacaklar.
    bissaka ile benzer özellikleri olan boey'i 35 m€'ya sattık, bugün bissaka'yı isterken de bunu bilmek gerekiyor. fiziksel olarak çok önemli özellikleri olan bir oyuncu ve avrupa'nın her yerinde de talipleri olabilecek bir oyuncu.

    pahalı bir transfer olacak, sakatlık riski de var. bizim ligin seviyesi düşük olduğu için belki daha az sakatlık geçirir. okan hocaya bek alıyorsan böyle oyuncu alacaksın. ben olsam tüm şartları zorlarım. alternatif profillerin pek alakası yok çünkü, alternatifler arasından coufal biraz daha sağlam ama onun da yaşı 32 olacak. yedek forvete alırsın yaşlı oyuncu ama beklere yaşlı oyuncu almak hata olur.
    yönetimin işi ne, uğraşsın ve ikna etsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın