resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 698
    söylentileri çıktığından beri yaşı, maliyeti, fenerbahçe geçmişi, trabzonspor maçında yaptığı hareketler vs bir sürü olumsuz noktayı düşünüp objektif bir değerlendirme yapmaya çalışıyorum ama yok aga, transferi net iyi fikir.

    zaha için de aynısını düşünmüştüm, bu tarz insan azmanı oyuncuların suyun karşı yakasında olması çok büyük dezavantaj olur bizim için. bats net şekilde fenerbahçe'yi yarışta tutan, büyük skandallar yaşamalarını engelleyen oyuncu. bizim maçlarda en çok çekindiğim isimdi. fenerden kesinlikle kopması lazım, bu bir.

    beklenenin aksine yedek değil 13-14 kişilik as oyuncu havuzunda önemli bir parça olmaya geleceğini düşünüyorum. ligde bol bol 4-4-2 göreceğimiz açık. belki mertens pozisyonunda icardi, önde bats şeklinde bir dizilim de izleyebiliriz. icardi bu yıl 10 numarayı ya da sahte 9'u mükemmel oynayabileceğini gösteren maçlar çıkardı. ha o kadar hareketli olabilir mi derseniz yaz aylarında geçireceği rehabilitasyona ve tedaviye bağlı. dönünce görürüz. ama tutarsa büyük ya da zorlu maçlarda inanılmaz bir plan olabilir. her iki ihtimal de beni heyecanlandırıyor, bu iki.

    fizik gücünün yüksek olması da bir diğer avantaj. diagne'nin meşhur rize maçı gibi rakibi sağa sola savura savura gole gidebilecek tek oyuncumuz barış alper. benzer güce sahip bir forvet baskı ve skor gücümüzü ciddi anlamda yükseltebilir. bu üç.

    dördüncüsü, genç ve satılabilir bir forvet oyuncusu almak her ne kadar süper bir fikir olsa da ben de bu senenin doğru zaman olmadığını düşünüyorum bunun için. olmuş genç oyuncu bize gelmez, olmamışı yedekte pişmez. boey 22-23 sezonunda müthiş bir çıkış yaptı ama onun bile 1 yıllık karmakarışık bir süreci oldu öncesinde. zirveyle dip arasında gidip geldi, şampiyonluğa oynamadığımız için zararı olmadı ama doğrudan katkı sağlayacak adam bu yıl çok daha önemli. daha doğrusu icardi'nin bizde olduğu her yıl diyelim.

    maliyeti ve trabzonspor maçındaki tekmesi benim için hala soru işareti. ayrıca kendisinin gelişinin temmuz sonu gibi icardi'yle sürpriz bir şekilde vedalaşma için ön hazırlık olabileceği gibi ufaktan bir paranoyam da var. ama bu konular bir şekilde iç rahatlatıcı bir şekilde çözülürse - yüksek performans, tekme için özür ve icardi'nin kalması gibi - net şekilde iyi bir transfer olacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın