resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 685
    fenerbahçe'nin mevcut sözleşmeli futbolcusu.

    transferleri gerçekleşmiş diyorlar, hayırlısı olsun. yedek oturmakta problemi yok, kenardan geldiğinde golünü atıyor, maç çözüyor, karakter koyuyor, forma giymeyi seviyor, sakatlık sorunu yok, fizik/kondisyon sorunu yok. başıma bir iş gelmeyecekse 10 numara yedektir, gayet de iyi bir transferdir. fenerbahçe de bu oyuncuyu zaten bırakmak istemedi. 6 haziran ali koç açıklamalarını dinleyin, kendi ağzıyla "batshuayi'den çok memnunuz, süper bir karakter, hocamız da kalmasını istiyor ve kalması için elimizden geleni yapacağız." diyor ama 1 sene oyuncuyu beklettiler, doğal olarak galatasaray'ı seçti. tabii şampiyonluğu her sene uzaktan izlemekten de bıkmış olabilir :)

    gelelim maliyete: icardi'nin yedeği bizim en önemli sorunlarımızdan biriydi. bugüne kadar gelen "ucuz" yedekler çok bir katkı veremedi ve hep kenarda bu konuda eksik kaldık. kasımpaşa maçını saymazsak carlos vinicius'u gördünüz, yorum sizin.

    elimizi güçlendireceksek kesenin ağzını açmamız gerekirdi, öyle de oldu. tekrardan hayırlı olsun takımımıza. katkı vereceğinden şüphem yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın