resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 669
    galatasaray'ımıza transferine çok sevindiğim belçikalı forvettir.

    bizim için sağlık kontrolünden geçmiş, büyük ihtimalle imzaları da atmışızdır. o sebeple açıkça fikirlerimi yazacağım. bir kere geçtiğimiz sezonun en göz kamaştırıcı forveti michy batshuayi'dir.

    2023-2024 sezonunda izlediğim bats, bana göre edin dzeko'dan daha iyi forvettir. bats, 3 milyon euro alıyordu. dzeko ise 4.2 milyon euro (daha fazla olduğunu düşünüyorum.) kazanıyor. bu tabloda çok net şekilde fenerbahçe yanlış ata oynamış ve hata yapmıştır.

    burayı geçtim. batshuayi, şu an belçika kadrosunda forvet oynayan romelu lukaku'dan daha formdadır. bize imza attığına/atacağına göre söyleyeyim, batshuayi bizim geçen sezon izlediğimiz icardi'den de daha iyi performans göstermiştir.

    -bu adamın fiziksel yapısına çok güveniyorum. çalışarak yapılacak bir fiziği yok bu adamın. genetik anlamda şanslı. en az 2 sezon bu adamdan geriye gidiş beklemiyorum. geri giderse çok şaşırtır.

    -bu adam forveti çiftlemek istersen biçilmiş kaftan. bu adamı sol veya sağ kenarda oynatsan orada da verim alırsın. tek forvet oynatırsan sırtı dönük oynar, orada da verim alırsın.

    ligin en underrated oyuncularından biri olduğunu düşündüğüm bir adamı aldık. okan hocama teşekkür ederim zira kendisinin de böyle bir forvet özleminde olduğuna emindim. okan hoca bu tarz adamları hep kullanmıştır. bats'ı da kullanacaktır. özellikle ön eleme turlarında, avrupa maçlarında ve derbilerde bu adamın ekmeğini yiyeceğimizi düşünüyorum.

    son olarak ben batshuayi'nin pahalı olduğuna asla katılmıyorum. bu kaliteye göre normal bir ücret verdik.

    seneler önce fuşya renkli, dumankaya reklamlı galatasaray formasını giymişti... bu sefer güncel formamızı giydireceğiz kendisine. galatasaray'a hoşgeldin batsman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın