resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 657
    satranç tabiriyle galatasaray'ın fenerbahçe'ye çatal attığı oyuncu.

    yabancı oyuncu sınırı 12'yken ve yıllık 7.5 m€'luk dzeko'nun kontratı varken fenerbahçe bats konusunda baya ikileme düştü ve kötü konumda kaldı.
    fenerbahçe'nin yedek forveti dzeko 7.5 m€ maaş alacak, bunu göz önünde bulundurmak lazım. gidip bats'dan da daha pahalı ve isimli bir oyuncu da alacaklar bu da kesin. en kötü arabistan'a gidenlerden birini getirirler astronomik fiyatlara.

    galatasaray taraftarı her zamanki gibi. hiçbir şeyi beğenmezler, icardi'ye yedek olarak kimi düşünüyorlar çok da merak ediyorum. transferin son gününe menajer zorlamasıyla oyuncu gelse daha iyi olacak sanki.
    galatasaray'ın forveti icardi arkadaşlar, sanırım bunu unutanlar var. yani gerçekten anlamıyorum. çok mu oyun oynuyor bu gs taraftarı, karpuz yetiştirir gibi oyuncu yetiştirmeyi düşünenler var galiba. 18 yaşında bir forvet alalım, tete gibi gol atamadan sezonu bitirsin ve taraftar da hem oyuncuyu hem teknik direktörü linç etsin.
    taraftarın tahammülsüzlüğü nedeniyle yedek forvete bats alınıyor. bunu bir kere herkes kabul etsin. okan buruk genç oyuncu yetiştirmek istemiyor mu sanıyorsunuz?
    arkadaşlar şunu anlayın, eğer skor gelmezse teknik direktöre sırtını dönecek olanlar da maalesef içimizde mevcut. takımın skora ihtiyacı varken 18 yaşındaki yabancı baran demiroglu mu yoksa bats mı, teknik direktör olsanız hangisini oyuna alırsınız?
    her maçı kazanmak zorunda olunca mecburen böyle profillere gitmek durumunda kalıyoruz. genç oyuncu alınırsa ve o oyuncu sezonu gol atamadan tamamlarsa o oyuncuyu ve teknik direktörü yerle bir etmeyeceğinize garanti veriyorsanız deneyelim böyle şeyler.
    galatasaray'ın as forveti sakatlandı ve sakat sakat sezonu tamamladı, bir sürü eleştiri yedi o da. yedekte yarım kaliteli bir oyuncu olsa böyle olmazdı. şimdi hoca yedeğe biraz kalite katıyor ve her zamanki gibi taraftar hocanın başına üşüştü. gören de orta sahaya as oyuncu olarak rakipten krunic'i aldık sanar, yapılan yorumlar o yönde. böyle yorum yapacaksanız yapmayın kardeşim

    bir de şöyle bir detay var, bats'ın en önemli özelliği ön alan baskısı. gs teknik direktörünün en önemli özelliği ön alan presi. düşmanını daha yakından tanıyacaksın derler, bats da okan hocanın yakından tanıdığı bir oyuncu.
    bu kadar iyi bir eşleşme olacak yani nedir taraftarın bu yaygarası. vecino geçen sene kariyer sezonunu geçirdi burada isyan edip ndombele aldıran kardeşlerim şuan aynı şekilde isyana devam ediyor. hikâye bu kadar aslında. çok fazla yazmak da istemiyorum.

    evet arkadaşlar real madrid'in yedek forvetini de biliyoruz, yıllardır şampiyonluklara ambargo koyan bayern'in yedek forvetini de biliyoruz. bunun gibi örnekler varken açıkçası burada isyan edenlerin fikri de gram umrumda değil.
    sene boyunca oyuncularla idmana çıkacak olan siz de değilsiniz ben de değilim. aldığı oyuncularla aile kurmak zorunda olan beraber yaşayacak olan da okan hocadır. aynı çatının altında okan hoca yaşayacak. bu yüzden biraz rahat bırakalım da hoca çalışma imkanı bulsun. tutmazsa da dünyanın sonu değil, zaha tutmadı barış alper inanılmaz işler yaptı. bats tutmasın da icardi yine inanılmaz işler yapsın sorun değil. bats'ın hangi karakterde olduğunu mertens zaten teknik heyete söylemiştir.
    saha içinde bats'ın çok çalışkan ve yıpratıcı olduğunu biliyoruz zaten. antrenmanlarda bile böyle bir oyuncunun olması takımı üst seviyeye taşıyabilir.

    şahsen benim yakındığım noktalardan birisi maç sayısı arttıkça takımın baskı kapasitesinin düşmesiydi. bats gelirse bu konuda düşme olmayacak. hoca bats'a baskı öğretmeyecek, oyuncu biliyor zaten. batshuai kariyerinin de verimli dönemlerinden birini yaşıyor. haziran ayında icardi batshuai ile forvet hattını kapatma imkanımız var, o bile eleştiriliyor.
    ülker'in sahibi fb'ye 500 m€ vermiş, ali koç'un fb'ye verdiği paranın haddi hesabı yok. transferi yapanlar da maddi olarak liselilere hesabını verirler. sanki bats yerine 300 bin euro alan biri gelse artan parayı bana verecekler ya da bir proje gerçekleştirecekler de bunu dert edineyim. tek derdim var şampiyonluk. teknik heyet de olabilecek en pratik yoldan buna ulaşmak için bütçesini kullanıyor. bana kalsa başka projelerim var. ama ülke ve taraftar konjonktürü buna izin vermiyor. o halde bırakacağız şampiyonluklar yaşayan hoca kendi bildiği şekilde yoğurt yemeye devam edecek.

    bats bize gelirse yedek forvet noktasında önemli bir açığı kapatacak, bize gelmezse de fb'nin transferde eli çok daralacak. ben memnunum bu transferden. tutmazsa bile öyle ahlayıp vahlayıp her fırsatta oyuncunun moralini bozacak değilim. daha şimdiden 2 tane sağlam forvetimiz oluyor. şampiyonlar ligine forvetsiz gittiğimiz zamanlar vardı, herkes unutmuş galiba, onu da hatırlatmak isterim.
    transferi gerçekleşirse hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın